Az alábbiakban néhány őszinte vásárlói véleményt olvashatnak kertészetünkről, munkánkról és rólunk. Ha szeretné megosztani véleményét velünk és másokkal, kérem, írjon nekünk Ön is: gendaatti@freemail.hu


"Tisztelt Genda Úr!

Én egy 66 éves vásárlója vagyok. Kb. egy éve vásárolok az Ön székesfehérvári piaci standján. Minduntalan visszavisz az ott kapható minőség. Én nem tudom mit jelent az, hogy Ön Ezüstkalászos minősítésű kertész. De azt tudom, hogy amikor az Öntől vásárolt paradicsomot, padlizsánt, paprikát vagy más zöldséget fogyasztom, akkor a gyermekkoromban megtanult tiszta-finom ízeket érzem a számban és ez nekem tökéletesen elég."    

                                             Tisztelettel egyik vásárlója: Holló László Levente. Székesfehérvár.

 

"Gratulálok ,a kertészetükhöz, és a honlapjukhoz. Igazi örömmel tölt el és példaértékűnek tartom, és a sok keseregő  embernek látnia kellene hogy a szorgalom és az ész ma is ebben a nehéz világban képes értéket létrehozni."

                                                                                                                     Harsányi Ildikó      "Az Ön és családja általa vezetett kertészet, mindíg minőségi árukkal látja el a mi családunkat is! Kíváncsiságom miatt többször is láthattam már az Önök kertészetét, így látom hogy milyen csodálatos munkát végeznek. Igen sok munkával, odafigyeléssel, szeretettel ebből a földből is gyönyörű zöldséget és gyümölcsöt lehet telmelni, ezt már bizonyították Amiről még feltétlenül szólnom  kell az a készségesség, amivel a vevőket (bármely időpontban) várják, és kiszolgálják! Köszönet érte! Kívánok erőt , egészséget a folytatáshoz, hogy még sokszor a vevőjük lehessek!"

                                                                                   Üdvözlettel: Baranyai Klára és családja-Csór

                               

Ami igazán tetszik nekem túl azon, hogy a termékek minősége mindig megfelelt - sőt sokszor meg is haladta - az elvárásaimat az az elkötelezettség. Az, hogy mindig a legjobbra törekszenek és ezért céltudatosan dolgoznak. Nyílván ennek eredménye a vevőkkel tartott jó kapcsolat, illetve az igények kielégítésére való maximális törekvés is. A termékkínálat széles. A termékek frissessége garantált, pláne amikor a termést a szemem láttára szedik le a tőről. Az Önöknél vásárolt paprika, a paradicsom vagy a vöröshagyma ízében még sohasem csalódtam (megjegyzem, a Tesco-s meg Auchan-os termékről ez nem mondható el). Számomra megnyugtató, hogy van a faluban olyan termelő, akinél mindig garantált a termék minősége. Az internetes megjelenés pedig mutatja, hogy a vállalkozást hosszú távra tervezik és hogy haladnak a korral ezen a vonalon is. Nagyon jó ötletnek tartom a terményekhez kapcsolt információkat.”

                                                                                     Üdvözlettel és tisztelettel: Horváth Gábor- Csór
"Csodálatos minőség. Készséges kiszolgálás. Kedvező árak. Miért is vásárolnék máshol?"
                                                                                                                               
                                                                                                                                                                   Molnár Orsolya- Csór"A multik megjelenésével a zöldségfélék már nem is hasonlítanak  a kertben termett, napon érett zöldségekre, nem beszélve az
ízükről. Ezért volt számomra nagy öröm, hogy a faluban, ahol lakom, él és tevékenykedik Genda Attila és családja. Az Ő általuk megtermelt zöldségfélék minőségileg egy magas színvonalat képviselnek, és hatalmas élmény számomra, hogy olyan friss zöldségfélékhez juthatok, amit akkor előttem szednek le.
Én mindenkinek ajánlom, hogy kóstolja meg mit tud adni a minőségi zöldségfogyasztás.

                                                                                                                                                                        Kasó Andrea-Csór
                          


Brokkoli - Padlizsán